Welkom op de officiële website van
 

 

Van Toen naar Nu.

 

Shiela is geboren op 28 augustus 1973 in onze hoofdstad Amsterdam.                                                                                                                                        

Deze vrolijke, spontane dame groeit op in de Betuwe, waar ze in 2005 trouwt met haar geluidman.  

Inmiddels is Shiela geen onbekende meer, zo stond in diverse cafés, feestzalen en trad ze op tal van podia’s.  Zoals o.a. Wiekenpop in Buren, de Rijnweek in Rhenen, Smartlappenfestival in Tiel en nog vele andere. Niet alleen Nederland heeft reeds kennis gemaakt met dit gezellige, podiumbeest maar ook België en Spanje.

Naast haar optredens is ze geregeld te gast bij radio en tv-programma’s zoals o.a. “Hallo Holland” (RTL 4), “Het Mistery van Maas en Waal” (TV Gelderland).     

En heeft zij de eer gehad om 2 keer genomineerd te zijn voor de Vakprijs van het Nederlandstalige Lied Nederland/België. Iets wat zij nog steeds ziet als een erkenning voor haar werk.

 

In 2014 maakt ze na een korte muzikale stilte haar comeback en komt met twee singles uit. De 1e single is een ode aan haar overleden schoonmoeder, samen met een vriendin schrijft ze een prachtige ballade op de melodielijn van "Always on my mind”. Het nummer wordt omgetoverd naar “Voor altijd in mijn hart”, die naast haar comeback de zangeres een platencontract oplevert.                             

Eind 2014 komt ze met haar 2e single genaamd “Kom in mijn armen”, een nummer die alle ingrediënten bezit van een echt feestnummer. Dat Shiela weer helemaal terug is, laat ze zien toen ze nog geen jaar (2015) later samen met een DJ haar single “Kom in mijn armen” in een remix versie uitbrengt.     

 

2015 was muzikaal niet alleen een druk jaar voor de zangeres maar zo viert ze ook haar 10-jarig jubileum.

Samen met een collega DJ, familie, vrienden en kennissen wordt dit groots gevierd in Restaurant “De Betuwe”  te Tiel.

Waar d’r tal van gastoptredens zijn van o.a. Henk Bernard, Jaman, Colinda en vele andere.         

Als kers op de taart krijgt ze haar jubileum album die avond uitgereikt door niemand minder dan haar lieve collega Colinda. Een duet optreden kon dan ook niet uitblijven, kortom geslaagde avond

 

Veel tijd om na te genieten was er niet want de release v.d. volgende single "Ik wil gaan leven" (2015) stond al klaar. Een vrolijk levenslied met pit zoals Shiela het zelf omschrijft. Direct na de release van deze single staat de zangeres alweer in de studio voor een nieuw project. Ditmaal één met een mooie achterliggende gedachten, samen met collega zanger Arjo nemen ze een single op voor Stichting Kinderen v.d. Voedselbank. 

Het tweetal doopt het nummer "Somewhere Between" van de Tumble Weeds om tot "Kerstfeest met jou" (2015), door de single te downloaden via de bekende portals steunt men de Stichting Kinderen v.d. Voedselbank. Ieder jaar weer opnieuw!

Doordat Shiela tijdens de opnames van “Kerstfeest met jou” zoveel plezier heeft gehad, besluit ze samen met Arjo om nog een nummer samen op te nemen.

Ditmaal een nummer van de zusjes Maywood  genaamd "Kom in mijn armen" (2016).

Beide zijn leerlingen van Alice Maywood dus in samenwerking met haar besluiten ze om dit nummer als duo te lanceren. Het nummer krijgt een verfrissend nieuw jasje en doet het erg goed bij radio en het publiek.

Inmiddels heeft dit tweetal alweer een nieuwe single samen opgenomen “Lekker Feesten” (2017) en beleven ze samen nog veel plezier op diverse podia’s.

Kortom Shiela geniet nog iedere dag en is nog lang niet van plan om te stoppen.

Sterker nog achter de schermen blijft zij samen met haar team werken aan nieuwe projecten waaronder ook nog in duetvorm.  

Hou daarom de website in de gaten, dan blijft u op de hoogte van optredens en de laatste nieuwtjes rondom deze vrolijke, muzikale dame...