Welkom op de officiële website van
 

 

Alice Maywood - Zangcoach

ALICE MAYWOOD, onlosmakelijk verbonden met de successen zoals 

En natuurlijk niet te vergeten, het sprankelende "Rio".

Het was Alice die tekende voor de gouden successen ten tijde v.h. Zangduo MAYWOOD. Jarenlang het synoniem voor de naar het leek onafscheidelijke band tussen twee zussen. In 1979 schrijven ze als eerste single: "Since I met you" nadat deze wordt uitgebracht, gevolgd door de albums: 

Niet alleen in ons land maar tot ver over de grenzen, stonden ze met drie singles tegelijk in de Duitse hitlijsten, hun eerste album werd goud in Zweden.

In 1982 verscheen een Spaanstalig album in Spanje en Zuid-Amerika genaamd "Creo en el amor" en de single "Madre". In Centraal Afrika werden ze verkozen tot "Artiesten van het jaar" en korte tijd later wonnen ze in Korea het songfestival.Hierna kwamen ze met twee singles en een album in Japan. Na een tournee door het voormalig Oost-Duitsland, Polen, Bulgarije en na het Eurovisiesongfestival in Zagreb 1990 werden ze gevraagd voor 22 concerten in de voormalige Sovjet-Unie. Deze concerten vonden plaats in Moscow, Kiev, Leningrad en Tallinn, voor meer dan 150.000 mensen.

Optreden, reizen en schrijven, niet alleen nieuwe MAYWOOD-successen maar ook voor collega-artiesten zoals o.a. Lee Towers, Corry Konings, Albert West en nieuw talent.Enerzijds de ingetogen componiste, teruggetrokken achter haar majestueuze vleugel in haar eigen studio, anderzijds de blonde sympathieke en sprankelende zangeres en coach. Dus als je jezelf wilt onderscheiden v.h. zangtalent welke wij hebben in Nederland, dan kan ik jouw op de weg naar de top helpen.

 

                                                                                            Alice Maywood                                                                                                         

Bel me en we maken een afspraak.